Какво е?
160.bg е за приятели, семейство и колеги да комуникират и да поддържат връзка с помощта на къси и чести отговори на въпроса: Какво правиш? Като използвате съобщения от (160 символа), a блогерите могат да го използват за мини блогинг. Възможностите са безкрайни.

Страхотна идея как ви хрумна?
Как бихме искали тази идея да е наша, но уви!
За никого не е тайна световно известният сайт twitter(сваляме им шапка) от където сме взаимствали идеи за 160.bg. За съжаление twitter(както вече казах сваляме им шапка) не е на български и някои от услугите в него не са приложими за нашите условия. Ние се опитваме една много добра идея да приложим и за България, а защо не и да предложим нещо по-добро, дано не ни се сърдите за това.

Как да го използвам?
Кажи ни какво правиш сега със 160 символа или по-малко! Изпрати мислите си, наблюденията или просто кажи нещо, което те вълнува. Повишили са ви, купихте си нова кола, ще се жените или ви скъсаха на изпита за водач на летяща чиния (няма страшно още никой не го е взел). Напишете го тук, само така най-бързо ще научат новината, тези които трябва, защото точно те ще следят новините около вас в 160.bg

Нуждая ли се от нещо специално, за да използвам 160.bg?
За да използващ 160.bg ще се нуждаете от: интернет връзка, email и много приятели.

Как да оставям съобщения за новините около мен в 160.bg?
Новини могат да се изпращат за момента по следните начини: Като въведете паролата си за сайта, въведете съобщението си в полето под въпроса "Какво правиш в момента?" и да го изпратите. Работим и по други методи и когато са завършени ще ви пишем да ви кажем за тях.

Какво означава да следя някой в 160.bg?
Да следиш някой означава да получавате техните съобщения(новини). Как ще получите тези съобщения зависи само от теб (по email, в сайта или през ICQ). Тези настройки можете да намерите в "Известия". Тези, които следят теб са хората, които са избрали да получават твоите съобщениа(новини).

Как да разбера кой следя?
Виж профила си и там има линк "Аз следя". Кликни на него и ще видиш хората, които следиш.

Как да знам кой ме следи?
Виж профила си и там има линк "Мен следят". Кликни на него и ще видиш хората, които те следят.

Защо съобщенията ми не се показват при съобщенията на всички?
Постовете, които са на заглавната страница са ДЕМОНСТРАЦИЯ на сайта, a идеята е постовете, които оставяте да се виждат само от вашите приятели, които се интересуват от вас в противн случай се получава чат.
Постовете, които се показват са на много малък процент от потребители, за които сме преценили, че пишат по правилата на сайта без да се ангажираме, че това са всички коректни потребители. Подробности по темата можете да видите във форума.

Ако имате въпрос, чиито отговор не намирате тук пишете ни


Размяна на линкове